Project koor Edam

Ondanks alle Corona perikelen zijn wij toch weer van plan om een nieuw Projectkoor Edam op te staren voor kerst 2020.

Na in 2019 Haydn en Mozart her ingestudeerd en uitgevoerd te hebben zijn wij bezig met het ontwikkelen van plannen voor een nieuw project van Projectkoor Edam.

2 Data staat al vast, 20 december 2020 in de middag een Kerstconcert met begeleiding van instrumentaal ensemble en 3 januari in Middenbeemster.

Wij gaan als nieuw groot werk de Missa Brevis van Jacob de Haan uitvoeren tezamen met weer een aantal nieuwe kerstliedjes en, zoals gebruikelijk, samenzang. Daarnaast zal de Missa Brevis ook nog wel een paar keer op andere plekken uitgevoerd gaan worden maar daarover is op dit moment nog niets te vertellen.

Het ligt in de bedoeling dat wij voor dit kerstconcert na de grote vakantie ongeveer 12 x gaan repeteren. U krijgt weer oefenbestanden om zelfstandig alles thuis te kunnen instuderen maar aangezien niet iedereen dit prettig vindt komen er 2 zaterdagen waarop de heren en de dames apart hun nootjes in de grondverf kunnen zetten.

Zoals gebruikelijk zijn de repetities op donderdagavond van 19.30 tot 21.30 in de Burghwal te Edam.

Wat ons zorgen baart is de wat wankele positie van de bas groep. Deze heeft heel hard behoefte aan versterking. Mocht u nog Bassen (ook ander zangers hoor) weten die misschien geïnteresseerd zijn om te komen zingen bij projectkoor Edam stuur hun dan a.u.b deze informatie door.

De kosten voor deelname aan dit project bedragen € 65 p.p.

Mocht dit bezwaarlijk zijn neem dan even contact met ons op.

U kunt zich voor dit project tot 1 september 2020 aanmelden onder aan deze pagina.

Aanmelden voor het projectkoor

link naar ons Youtube kanaal