Informatie

Op zaterdag 21 mei 2022 organiseren wij, het Caeciliakoor Edam, voor de 5e keer ons succesvolle korenfestival in de prachtige St Nicolaaskerk aan de Voorhaven in het mooie Zuiderzeestadje Edam. Een ruimte met een geweldige akoestiek voor koorzang. In deze ruimte staan een ruim podium en een vleugel tot uw beschikking. Daarnaast is er een aparte inzingruimte met piano. Wij beschikken niet over een kleedruimte of garderobe. Wel verzorgen wij catering. Aan uw koor zal een host toegewezen worden die u begeleid.

In tijdsblokken van 2 uur kunnen 6 koren 20 minuten (inclusief op- en aflopen) hun programma laten horen.

Wij werken met 4 blokken van 2 uur. Ieder blok wordt afgesloten met een gezamenlijk gezongen werk dat u wordt toegestuurd, door alle koorzangers van dat blok. Koren die dit jaar participeren zijn, in willekeurige volgorde;

Blok 1 10.30-12.30 Cantiamo Delft, Czaar Peter Zaandam,  Amsterdams Gouwe Ouwe koor, Buddels gemengd koor, Het Nieuwe Koor Volendam, en Common Comotion.

Blok 2 13.15-15.15 Vrouwenkoor Chemistry, Elan, Vocal Group Transparant Venray, Enkhuizer koor, Gemengd koor Broek in Waterland.

Blok 3 16.00-18.20 Slikkerveers Chr. Mannenkoor, Vrouwen Popkoor Bel Canto, YMCA, Almere Poortkoor,  Zangkoor Odysseus en RK zangkoor Sint Caecilia.

Bij de inschrijving kunt u uw voorkeursblok aangeven. Om een zo gevarieerd mogelijk programma samen te kunnen stellen bepalen wij hoe laat u moet optreden in het blok van uw voorkeur. In principe bent u het gehele blok aanwezig zodat elk koor voor een goedgevulde zaal zal optreden.

Koren bestaande uit minimaal 16 personen kunnen zich aanmelden.

Evenals tijdens de voorgaande festivals zijn de kosten € 25 inschrijfkosten per koor + € 2,- entree per deelnemer. Met de entreekaart van € 2,-  heeft u de gehele dag vrij entree in de concertzaal.

Inschrijfkosten worden niet geretourneerd.